Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وب‌ام‌دی بر اساس مقاله این بررسی که در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا منتشر شده است، پژوهشگران در دانشگاه تکنولوژی سیدنی ۷۲ مرد در سنین ۱۸ تا ۲۵ را برای بیش از ۱۲ هفته تحت مشاهده قرار دادند.

برخی از این مردان رژیم غذایی مدیترانه‌ای دریافت کردند که شامل خوردن مقدار زیادی سبزی و میوه، حبوبات و مغزهای خوراکی، غلات کامل، ماهی، روغن زیتون و مقدار اندکی گوشت و لبنیات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه شاهد تحت «دوستی‌درمانی» قرار گرفتند که در آن حمایت اجتماعی برای فرد فراهم می‌شود. ارزیابی‌ها در شروع این بررسی و پس از شش و ۱۲ هفته انجام شد.

به گفته این پژوهشگران، مردان جوانی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای داشتند، در مقیاس پرسشنامه افسردگی «بک» و در اندازه‌گیری کیفیت زندگی نمره به طور قابل‌توجهی بالاتری را گرفتند.

به گفته این پژوهشگران این یافته‌ها نشان می‌دهند که پزشکان و روانشناسان باید ارجاع مردان جوان افسرده را به یک متخصص تغذیه یا رژیم غذایی در نظر داشته باشند.

این پژوهشگران می‌گویند دلایل علمی بسیاری برای اثر گذاشتن غذا بر خلق‌وخو وجود دارد، برای مثال، حدود ۹۰ درصد سروتونین، واسطه شیمیایی که به کمک می‌کند که احساس خوشحالی کنیم در روده بوسیله میکروب‌های روده ساخته می‌شود.

شواهد فزایده‌ای وجود دارند که این میکروب‌ها می‌تواند از طریق عصب واگ با مغز در آنچه محور-روده-مغز نامیده می‌شود، ارتباط داشته باشند. رشد این میکروب‌های مفید به خصوص به در اختیار قرار گرفتن فیبرهای غذایی برای آنها بستگی دارد که در حبوبات، میوه‌ها و سبزی‌ها یافت می‌شوند.

تقریبا همه مشارکت‌کنندگان این برنامه غذایی را در طول بررسی ادامه دادند و قصد داشتند تا آن را پس از پایان بررسی هم ادامه دهند.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای دارای منافع بسیاری است، از جمله کاهش خطر دچار شدن فرد به دیابت نوع ۲، بیماری قلبی، بیماری آلزایمر، سکته مغزی و سایر عوارض.

کد خبر 676465 برچسب‌ها تغذیه سالم تغذیه بیماری افسردگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تغذیه سالم تغذیه بیماری افسردگی رژیم غذایی مدیترانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۰۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • دستبند پلیس بر دستان قاتلان جوان ۲۳ ساله‌ حاجی آبادی
  • جنایت در خیابان بی‌سیم/ پسر جوان با ضربه چاقو قربانی شد
  • صنعا: طی روزهای آینده شاهد اولین عملیات در دریای مدیترانه خواهیم بود
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • این دو ماده غذایی انگل روده را نابود می‌کنند
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران